Antrenorul lui Inter Milano: Nu vom subestima CFR Cluj

Tehnicianul formaţiei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, a declarat, miercuri, că ar fi o greşeală să subestimeze echipa CFR Cluj, adversare de joi, din 16-imile Ligii Europa, subliniind că a pregătit această întâlnire în cele mai mici detalii.

372 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Inter Milano: Nu vom subestima CFR Cluj

Andrea Stramaccioni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"CFR Cluj vine din Liga Campionilor, a fost capabilă să câştige pe Old Trafford şi doar cei care nu o cunosc pot subestima această echipă. A pierdut câţiva jucători în perioada de mercato, dar rămâne o formaţie periculoasă. Noi nu vom comite această greşeală: am pregătit meciul în cele mai mici detalii şi vom ieşi pe teren concentraţi la maxim pentru că întâlnim un adversar periculos. Respect CFR şi pe antrenorul acestei echipe, face treabă foarte bună", a declarat Stramaccioni.

El a mai spus că va trimite în teren jucătorii despre care este convins că pot evolua cel mai bine şi a precizat că nu l-a convocat pe Cristian Antrenorul lui Inter Milano: Nu subestima CFR Cluj Chivu pentru acest meci, deoarece nu este complet refăcut.

Partida Internazionale Milano - CFR Cluj, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici