Arpad Paszkany: Sunt convins că vom face o performanţă şi cu Inter

Finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, joi, că este convins că în meciurile cu Internazionale Milano, din 16-imile de finală ale Ligii Europa, campioana României poate obţine rezultate pozitive.

160 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany: Sunt convins că vom face o performanţă şi cu Inter

Arpad Paszkany: Sunt convins că vom face o performanţă şi cu Inter (Imagine: Raul Stef / MediafaxFoto)

"Cred că adversar mai greu decât Inter era doar Atletico Madrid, ţinând cont de forma pe care o traversează. Cu Inter va fi o dublă manşă, trebuie tratată cu atenţie, mai ales prima partidă, în care suntem obligaţi să marcăm gol sau goluri şi să încerăm să împingem deznodământul calificării către manşa a doua. Sunt convins că Paulo Sergio, începând din seara asta, va studia foarte atent Interul, punctele slabe, că forte are foarte multe. Sunt convins că o să facem o performanţă şi cu Inter. Este o echipă puternică, dar am jucat cu Galatasaray, cu Braga, cu Manchester, nu cred că o să mai existe un exces de respect, aşa cum s-a întâmplat cu United la Cluj. Mă bucur că jucăm prima partidă în Italia", a spus Paszkany, informează www.dolce-sport.ro.

Arpad Paszkany consideră că CFR ar trebui să primească jumătate de trofeu dacă va trece de Inter, dar şi de învingătoarea din dubla Tottenham Hotspur - Olympique Lyon. "Dacă trecem de următoarele două tururi, pot să ne dea o jumătate de trofeu, pentru că am văzut că dacă ne-am califica am întâlni învingătoarea dintre Tottenham şi Lyon", a completat Paszkany.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa italiană Internazionale Milano, la care evoluează Cristian Chivu, în 16-imile de finală ale Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, joi, la Nyon.

CFR Cluj va juca meciul tur în deplasare, la 14 februarie, de la ora 22.05, returul urmând să aibă loc în România, la 21 februarie, de la ora 20.00.

Dacă va trece de 16-imile Ligii Europa, CFR Cluj va întâlni în optimi învingătoarea dublei manşe Tottenham Hotspur (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa). Turul optimilor este programat la 7 martie, iar returul la 14 martie.

Internazionale Milano a eliminat echipa FC Vaslui în play-off-ul Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici