Argăseală: Au fost câteva greşeli de arbitraj, dar o echipă ca Steaua trebuia să treacă peste ele

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că în partida cu Rapid, scor 0-1, contând pentru prima etapă a returului, au fost câteva greşeli de arbitraj, însă a precizat că jucătorii pregătiţi de Constantin Gâlcă ar fi trebuit să treacă peste ele.

83 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Au fost câteva greşeli de arbitraj, dar o echipă ca Steaua trebuia să treacă peste ele

Argăseală: Au fost câteva greşeli de arbitraj, dar o echipă ca Steaua trebuia să treacă peste ele (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"În fotbal există şi asemenea momente. După meciul pe care toată lumea l-a considerat ca fiind foarte bun cu Astra, a apărut acest meci cu Rapidul, în care aţi văzut o mobilizare extraordinară a celor de la Rapid, dat fiind faptul că sunt în situaţia în care sunt şi dintr-un şut pe poartă au avut un gol, noi din cinci şuturi pe poartă nu am marcat. Au fost şi câteva greşeli de arbitraj, dar o echipă puternică cum este Steaua ar fi trebuit să treacă peste", a spus Argăseală.

Întrebat dacă Steaua ar fi obţinut un alt rezultat contra FC Rapid în cazul în care i-ar fi folosit pe Giedrius Arlauskis, Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici, care au fost excluşi din lot deoarece au refuzat prelungirea contractelor, Argăseală a răspuns: "Să mai jucăm o dată cu Rapid, să-i băgăm şi pe cei trei şi să vedem dacă rezultatul va fi altul. Ei se antrenează cu echipa, sunt jucători ai Stelei, fac parte din lot, nu e niciun fel de problemă. Arlauskis a spus că este disponibil să joace la o echipă de Liga Campionilor. Din noiembrie discutăm şi a zis că el nu refuză Steaua, însă a spus că ar vrea să vadă sigur că echipa la care joacă are şanse să se califice în Liga Campionilor. Eu cred că el chiar asta urmăreşte. Prepeliţă rămâne să dea răspunsul şi el."

Oficialul stelist a precizat că antrenorul Constantin Gâlcă va rămâne antrenorul liderului Ligii I până la finalul sezonului. "Nu e prima dată când la Steaua, în fiecare săptămână, după un meci care a fost pierdut, apare o nouă variantă de antrenor sau o discuţie asupra antrenorilor. Ei au contract de muncă, care trebuie respectat atât de angajator, cât şi de antrenor", a completat Argăseală.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Marcel Gecov, în minutul 60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici