Argăseală: La prima vedere pare o grupă bună

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, s-a declarat mulţumit de adversarele Stelei din Grupa J a Ligii Europa, Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalborg, însă s-a plâns de distanţele mari pe care echipa "roş-albastră" va trebui să le parcurgă pentru meciurile din deplasare.

123 afișări
Imaginea articolului Argăseală: La prima vedere pare o grupă bună

Valeriu Argăseală (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"La prima vedere, pare o grupă bună pentru noi, dar să nu uităm că Rio Ave a bătut, săptămâna trecută, cu 5-1 pe Estoril, în deplasare. Vorbeam cu managerul lor (n.r. - de la Estoril), care a lucrat prin România, că nu e o echipă rea, dar că în mod normal Steaua nu ar trebui să se împiedice de ei. Aalborg a pierdut destul de clar cu Apoel şi, ca şi noi, a ajuns în Europa League. Iar cu Dinamo Kiev avem experienţă. Însă sunt distanţe foarte mari şi în Danemarca şi în Portugalia, 3-4 ore de mers cu avionul", a spus, vineri, Argăseală, la Digi Sport.

El a adăugat că nu se ştie deoacamdată unde se va disputa meciul din deplasare cu Dinamo Kiev, din cauza conflictului din estul ţării, dintre armata ucraineană şi speratiştii proruşi, susţinuţi de Moscova.

"Nu ştim unde o să se joace, pentru că nu ştim cum o să fie situaţia politică acolo, dacă jucăm sau nu jucăm în Ucraina. Dacă jucăm prin octombrie, noiembrie, decembrie nu se ştie cum o să evolueze situaţia politică. În funcţie de asta se va decide şi locul unde se va juca", a explicat el.

Argăseală a declarat că nu se pune problema înlocuirii antrenorului Costel Gâlcă după eliminarea Stelei din Liga Campionilor. "Nu a existat niciun fel de discuţie legată de acest lucru", a precizat oficialul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici