Argăseală: Rapidul renaşte din propria-i cenuşă, e o pată de culoare în fotbalul românesc

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că echipa Rapid, adversarul din prima etapă a returului, reprezintă o pată de culoare în fotbalul românesc, trăind zilnic evenimente şi renăscând din propria-i cenuşă.

123 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Rapidul renaşte din propria-i cenuşă, e o pată de culoare în fotbalul românesc

Argăseală: Rapidul renaşte din propria-i cenuşă, e o pată de culoare în fotbalul românesc (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ei renasc din propria cenuşă, ei au viaţa asta tumultoasă, trăind zilnic evenimente. Sunt o pată de culoare în fotbalul românesc", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală susţine că la meciul cu Rapid vor veni mulţi spectatori, chiar dacă membrii celor două galerii, Peluza Nord şi Peluza Sud, au anunţat că vor boicota partidele campioanei până când aceasta nu îşi va recupera marca.

"Trebuie să-i înţelegem şi pe suporteri, pentru că ei sunt legaţi de echipă, însă doar calea legală este cea pe care trebuie urmăm pentru a putea să ducem mai departe acest proces de recuperare a mărcii. Altceva în afara legii nu putem face. Cu Rapid probabil vor veni suporterii care vor să vadă meciul şi nu vor veni suporterii din galerie. Îi înţelegem şi pe ei, dar în aceeaşi măsură probabil că vor fi oameni care vor dori să vadă pe viu meciul Steaua - Rapid", a completat Argăseală, care speră la un număr mare de fani şi la meciul cu Astra Giurgiu, de miercuri, din manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii - Adeplast.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici