Arjen Robben: Franck Ribery merită Balonul de Aur

Mijlocaşul olandez Arjen Robben a declarat, joi, că francezul Franck Ribery, coechipierul său de la Bayern Munchen, merită să câştige în acest an Balonul de Aur.

99 afișări
Imaginea articolului Arjen Robben: Franck Ribery merită Balonul de Aur

Arjen Robben (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Sper o mie la sută ca Ribery să câştige Balonul de Aur. A realizat un an excepţional şi merită acest trofeu. A fost decisiv pentru tripla realizată de Bayern Munchen, Liga Campionilor, campionat, Cupa Germaniei", a spus Robben pentru agenţia SID.

Franck Ribery se află printre finaliştii pentru Balonul de Aur 2013, alături de portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) şi argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), trofeu ce va fi acordat la 13 ianuarie 2014, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici