Astra a primit prima tranşă de la UEFA şi a achitat salariile restante

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a intrat în posesia primei tranşe din drepturile financiare din partea UEFA şi imediat au fost achitatele salariile restante către jucători.

92 afișări
Imaginea articolului Astra a primit prima tranşă de la UEFA şi a achitat salariile restante

Astra a primit prima tranşă de la UEFA şi a achitat salariile restante (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am plătit inclusiv salariile pe luna decembrie, nu cred că sunt foarte multe cluburi în România în această situaţie fericită. Ţin să precizez că a fost o înţelegere în acest sens cu jucătorii, să aşteptăm aceşti bani şi majoritatea au înţeles acest lucru. Nu ne dezintegrăm, nu suntem în colaps! Încercăm să ne menţinem pe drumul pe care am pornit şi îi rog pe toţi cei care denigrează Astra să nu uite faptul că am investit în infrastructură, din banii proprii, mai mult decât orice alt club din România, în ultimii ani", a declarat Ioan Niculae, preşedintele Adunării Generale a Acţionarilor al clubului Astra Giurgiu.

Echipa Astra Giurgiu a participat în grupele Ligii Europa, după ce a jucat şi în turul trei preliminar şi în play-off. Conform UEFA, Astra ar avea de primit aproximativ 1,6 milioane de euro, doar în urma rezultatelor sportive, fără "cota de market pool".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici