Astra Giurgiu a anunţat că va disputa la Cluj-Napoca doar meciul cu Gaz Metan Mediaş

Clubul de fotbal Astra Giurgiu a anunţat, luni, pe site-ul oficial, faptul că va disputa la Cluj-Napoca doar meciul cu Gaz Metan Mediaş, de luni, 19 septembrie, apoi va reveni pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, unde suprafaţa de joc a fost complet refăcută.

612 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu a anunţat că va disputa la Cluj-Napoca doar meciul cu Gaz Metan Mediaş

Astra Giurgiu a anunţat că va disputa la Cluj-Napoca doar meciul cu Gaz Metan Mediaş

Primul meci din grupele Europa League, cu Austria Viena, va fi singurul jucat de Astra la Bucureşti, pe Arena Naţională, joi, 15 septembrie, de la ora 20.00. Acesta n-a putut fi programat la Cluj-Napoca, pentru că timpul până la disputarea partidei a fost prea scurt, iar austriecii şi-au rezervat deja zborul şi cazarea la Bucureşti, potrivit ProSport.

Clubul Astra anunţă că va disputa la Cluj meciul cu Gaz Metan Mediaş, de luni, 19 septembrie, în etapa a opta a Ligii 1, varianta fiind aleasă pentru a asigura jucătorilor o deplasare mai uşoară, în perspectiva jocului cu ASA Tg. Mureş, din etapa intermediară (a 9-a).

De la partida cu Poli Iaşi, din etapa a zecea, Astra va reveni pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, unde suprafaţa de joc a fost complet refăcută (reînsămânţare).

Tot la Giurgiu urmează să se joace şi celalte partide de pe teren propriu din grupele Europa League, cu Viktoria Plzen (3 noiembrie) şi AS Roma (8 decembrie). Oficialii clubului Astra susţin că stadionul „Marin Anastasovici” este omologat de UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici