Atleta Dana Loghin, prima medalie pentru România, la FOTE

Atleta Dana Loghin a cucerit, marţi, medalia de aur în proba de 2000 metri obstacole, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Trabzon, la care România are 48 de reprezentanţi.

207 afișări

Dana Loghin a reuşit o cursă excelentă, încheind nu doar cu medalia de aur în palmares, ci şi cu un nou record al competiţiei, cu 6:40.93 minute. Pe podium au mai urcat Johanna Schulz (Germania) şi Olja Nikolici (Serbia). Tot marţi, Ligia Grozav s-a calificat în finala probei de săritură în înălţime, iar Andreea Lefcenco în finală la triplusalt.

La Trabzon, România este reprezentată de 48 de sportivi, care vor concura în cinci discipline: tennis, atletism, gimnastică artistică, judo şi înot.

La competiţia de la Trabzon participă 1.700 de sportivi (cu vârste de 14-15 ani) din 38 de ţări europene, care vor concura în nouă discipline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici