Atleţii Christina Obergfoll şi Robert Harting, sportivii anului 2013 în Germania

Atleţii Christina Obergfoll, campioană mondială la aruncarea suliţei, şi Robert Harting, campion mondial la aruncarea discului, au fost desemnaţi, duminică, sportivii anului 2013 în Germania.

40 afișări
Imaginea articolului Atleţii Christina Obergfoll şi Robert Harting, sportivii anului 2013 în Germania

Christina Obergfoll şi Robert Harting (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obergfoll a primit 3.552 de voturi şi le-a devansat pe Sabine Lisicki (tenis, 2.806 voturi) şi pe Maria Hofl-Riesch (schi, 1.455 de voturi).

Harting i-a învins în ierarhia pentru sportivul anului pe pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel şi pe săritorul cu prăjina Raphael Holzdeppe.

Formaţia Bayern Munchen, care a reuşit să câştige titlul, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor, a fost desemnată echipa anului 2013. Pe locurile următoare s-au clasat naţionala de fotbal feminin a Germaniei şi formaţia feminină de fotbal VfL Wolfsburg, câştigătoarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici