Atletul Mitchell Watt va lipsi de la Campionatele Mondiale de la Moscova

Atletul australian Mitchell Watt, vicecampion olimpic în proba de săritura în lungime, a anunţat, marţi, că va absenta de la Campionatele Mondiale de la Moscova, care vor avea loc în perioada 10-18 august, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea după o accidentare.

65 afișări
Imaginea articolului Atletul Mitchell Watt va lipsi de la Campionatele Mondiale de la Moscova

Atletul australian Mitchell Watt va absenta de la Campionatele Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De la începutul anului am avut dureri la gleznă şi la tendonul lui Ahile şi nu m-am putut pregăti la parametrii normali. Nu sunt un sportiv care vrea doar să participe la un concurs, îmi doresc mult mai mult. De aceea am decis să nu revin în competiţii până nu sunt refăcut complet", a declarat Watt.

Mitchell Watt, în vârstă de 25 de ani, a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra cu o săritură de 8,16 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici