Au mai rămas 9.000 de bilete pentru meciul amical Dinamo - Barcelona

Organizatorii partidei amicale pe care echipa Dinamo o va disputa cu formaţia spaniolă FC Barcelona au anunţat, joi, că pentru întâlnirea programată sâmbătă, pe Arena Naţională, mai sunt disponibile pentru vânzare doar 9.000 de tichete de intrare.

325 afișări
Imaginea articolului Au mai rămas 9.000 de bilete pentru meciul amical Dinamo - Barcelona

Au mai rămas 9.000 de bilete pentru meciul amical Dinamo - Barcelona (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Cei care doresc să îi vadă la treabă «pe viu» pe Messi şi compania nu mai au foarte mult timp de gândire, pentru că, în acest moment, mai sunt disponibile doar 9.000 de bilete pentru meciul amical de sâmbătă. Vânzările online de bilete pentru meciul demonstrativ vor continua pe internet prin intermediul site-ului www.BileteNationalArena.ro până astazi, la ora 16.00. După această oră, tichete vor mai putea fi achiziţionate doar de la casele de bilete de la Arena Naţională", se menţionează într-un comunicat al organizatorilor remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici