Audi a câştigat pentru a cincea oară consecutiv cursa de 24 de ore de la Le Mans

Echipa Audi, formată din francezul Benoît Treluyer, elveţianul Marcel Fassler şi germanul Andre Lotterer, a câştigat, duminică, a 82-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Le Mans, constructorul german impunându-se pentru a cincea oară consecutiv în această competiţie.

131 afișări
Imaginea articolului Audi a câştigat pentru a cincea oară consecutiv cursa de 24 de ore de la Le Mans

Audi a câştigat pentru a cincea oară consecutiv cursa de 24 de ore de la Le Mans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Audi s-a impus pentru a 13-a oară la Le Mans, datorită unui prototip hibrid R18.

Echipajul numărul 2 al celor de la Audi, format din francezul Benoît Treluyer, elveţianul Marcel Fassler şi germanul Andre Lotterer, au devansat primul echipaj al constructorului german, format din Tom Kristensen (Danemarca) - Lucas Di Grassi (Brazilia) - Marc Gene (Spania), şi echipajul numărul opt al celor de la Toyota, format din Nicolas Lapierre (Franţa) - Sebastien Buemi (Elveţia) - Anthony Davidson (Marea Britanie).

Treluyer, Fassler şi Lotterer s-au impus pentru a treia oară la Le Mans, după ce au mai câştigat această cursă în 2011 şi 2012.

Fostul campion mondial la fotbal cu naţionala Franţei, Fabien Barthez, a participat la cursă cu un Ferrari 458 şi a încheiat prima sa participare la această competiţie pe locul 27.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici