Avram: Am vorbit despre multe lucruri cu Gigi Becali, dar nu o să comentez declaraţiile lui

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a discutat cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, la nunta fotbalistului Hristu Chiacu, însă nu doreşte să confirme dacă i-a spus finanţatorului stelist că un conducător de club a încercat să-l mituiască.

78 afișări
Imaginea articolului Avram: Am vorbit despre multe lucruri cu Gigi Becali, dar nu o să comentez declaraţiile lui

Avram: Am vorbit despre multe lucruri cu Gigi Becali, dar nu o să comentez declaraţiile lui (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu mi se pare nici corect, nici profesional, nici moral să comentez eu declaraţii ale preşedintelui FRF, ale preşedintelui ligii, ale domnului Iancu sau ale domnului Becali. Pe de altă parte este adevărat că am fost la un eveniment important din viaţa lui Chiacu. Am discutat, ca toţi oamenii din fotbal, probleme generale, legate de clubul Steaua, de jucătorii Stelei, de antrenori, de Piţurcă, de federaţie, de ligă, de arbitraj", a spus preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Vasile Avram a menţionat că îl bucură aprecierile finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, privind corectitudinea lui şi a arbitrilor. "Chiar Becali a spus că la ora asta nu mai există probleme de corupţie, pentru că poţi să ai bani, dar nu ai cui să-i dai. Este un lucru pe care pe mine m-a bucurat. Am reuşit într-o perioadă foarte scurtă să eliminăm acuzaţiile de corupţie. Eu am mai spus că principalul meu obiectiv când am fost numit a fost să elimin aceste acuzaţii", a precizat Avram.

Gigi Becali a declarat, marţi, la Sport.ro, că Vasile Avram i-a povestit cum un patron de club a încercat să-l mituiască.

"Nu putea nici dacă dădea cinci milioane la arbitri, nu 500.000 să obţină ceva. Nu avea cui să dea. Vasile Avram e un băiat deştept. Mie mi-a spus Vasile Avram - eu jur că aşa e şi n-are rost să mint - la nuntă la nepotul meu, Chiacu... Vasile Avram mi-a zis, şi probabil el i-a spus şi lui Mircea Sandu, că cineva mare de la Ligă l-a pus faţă în faţă cu un patron de echipă mare, cu şanse la titlu, şi i-a promis că dacă îl ajută... Suma nu mi-a spus. Dacă recunoaşte Avram, bine, dacă nu, când mă întâlnesc cu el, îi zic că e vagabond. Jur pe ce am eu mai sfânt că astea au fost vorbele lui Avram", a spus Becali.

El a făcut aceste afirmaţii după ce preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvăluit cotidianului ProSport că patronul FC Timişoara,Marian Iancu, "se pregătea să dea 1,5 milioane de euro la ligă şi 500.000 la arbitri"pentru ca formaţia sa să câştige titlul sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici