Badea: Sunt convins că Andone are capacitatea de a pregăti şi reconstrui echipa

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat marţi că tehnicianul Ioan Andone, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea "alb-roşie", are capacitatea de a reconstrui acea echipă pe care o aşteaptă suporterii.

34 afișări
Imaginea articolului Badea: Sunt convins că Andone are capacitatea de a pregăti şi reconstrui echipa

Badea: Sunt convins că Andone are capacitatea de a pregăti şi reconstrui echipa (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Am promis că până la finalul lunii mai vom anunţa numele noului antrenor principal. FC Dinamo a ajuns la un acord cu Ioan Andone pentru un contract valabil pentru următorii doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Andone are două obiective la Dinamo: reconstrucţie şi performanţă! Ando ştie foarte bine ce înseamnă performanţă pentru clubul unde s-a consacrat că jucător şi antrenor. Sunt convins că Andone are capacitatea de a pregăti şi reconstrui acea echipă pe care suporterii o aşteaptă", a declarat Nicolae Badea, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

Tehncianul Ioan Andone s-a declarat mulţumit de proiectul propus de conducerea dinamovistă:

"Îmi place noul proiect Dinamo. Sunt încrezător, nu-mi este teamă să preiau echipa după trei ani fără un trofeu în România. Îmi doresc din tot sufletul să readucem publicul la stadion, să le redăm tuturor dinamoviştilor plăcerea de a veni lângă echipă pentru a avea rezultate".

Cu Ioan Andone la conducerea echipei tehnice, Dinamo a câştigat un titlu de campioană în 2004, de trei ori Cupa României, în 2003, 2004, 2005 şi Supercupa României, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici