Balaur: Vrem să arătăm că nu suntem ciurucuri din Liga II care au venit să joace în Liga I

Antrenorul formaţiai Gloria Buzău, Ion Balaur, a declarat, vineri, după victoria cu FC Argeş, scor 3-1, că jucătorii săi vor să demonstreze că nu sunt nişte "ciurucuri" din Liga II, care au venit să joace în Liga I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am avut cinci-şase jucători care au jucat şi la Galaţi, unde am avut cea mai bună prestaţie din retur şi s-a văzut. Ne-am dorit această victorie, ne-am pregătit mult pentru ea. Au fost un joc şi un rezultat care m-au mulţumit pe deplin. Toţi jucătorii s-au dăruit, dar Chiţu a făcut diferenţa pe final. N-am avut o primă specială pentru acest meci, jucăm mereu cu o dorinţă de grup, ca să arătăm că nu suntem nişte ciurucuri din Liga II care am venit să jucăm în Liga I. Mă bucur că am ieşit cu capul sus de pe teren şi că i-am făcut fericiţi pe suporteri înainte de sărbători", a declarat Balaur.

Echipa Gloria Buzău a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici