Băsescu, după victoria tricolorelor la Campionatul European: România are şi lucruri extraordinar de frumoase

Fostul preşedinte Traian Băsescu a subliniat, pe pagina sa de Facebook, făcând referirela victoria remarcabilă obţinută de naţionala de handbal feminin în faţa Norvegiei, la Campionatul European, că România are şi lucruri extraordinar de frumoase.

1313 afișări
Imaginea articolului Băsescu, după victoria tricolorelor la Campionatul European: România are şi lucruri extraordinar de frumoase

Băsescu, după victoria tricolorelor la Campionatul European: România are şi lucruri extraordinar de frumoase

"România are şi lucruri extraordinar de frumoase

Dacă în această seară (nr.miercuri seara) v-aţi fi uitat pe tvr 1 la meciul fetelor noastre cu Campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri .

Am văzut şi meciurile fetelor noastre cu Cehia şi cu Germania, meciuri pe care le-au câştigat, dar în ambele meciuri au avut acea uşoară demobilizare spre final care a permis adversarelor să reducă diferenţa la 3 respectiv 4 goluri.

Pe norvegience însă, nu le-au iertat până în ultima secundă, scor 31 la 23 pentru fetele noastre.

Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest.
România are şi lucruri extraordinar de frumoase .

PS - O sugestie pentru prietenii mei: urmăriţi meciurile Echipei Naţionale feminine de handbal, pentru că s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin şi voi aţi stat să vă uitaţi în gura lui Gâdea, Badea, Zamfir, Guşe, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache,Buşcu,Pieleanu,Dogioiu, Ficeac, Ioniţă şi alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri.", a scris Traian Băsescu, pe contul său de Facebook. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici