Bayern a plecat în vacanţă la Ibiza, după ce a pierdut un meci de campionat

Bayern Munchen a plecat în vacanţă, în ciuda eşecului de sâmbătă cu 3-1 împotriva Mainzului. Antrenorul Julian Nagelsmann a confirmat cele două zile de odihnă pe care şi le plănuise, iar jucătorii au profitat de ocazie pentru a zbura la Ibiza şi a sărbători titlu, care a devenit sigur matematic pe 23 aprilie.

163 afișări
Imaginea articolului Bayern a plecat în vacanţă la Ibiza, după ce a pierdut un meci de campionat

Bayern a plecat în vacanţă la Ibiza, după ce a pierdut un meci de campionat

Comportamentul fotbaliştilor de la Bayern Munchen, campioana Germaniei, a stârnit rumoare. Critici grele au venit în special din partea legendelor lui Bayern, precum Lothar Matthaus.

„Dacă aş fi fost Nagelsmann, aş fi anulat acele două zile de odihnă, după un joc precum cel de la Mainz”, a zis Lothar. Următorul meci al bavarezilor, printre altele, este programat împotriva lui Stuttgart, formaţie care se luptă pentru a nu retrograda.

Felix Magath, actualul antrenor de la Hertha, care este +4 puncte de Stuttgart, a pus sub semnul întrebării profesionalismul fotbaliştilor de la Bayern, acuzând lipsită de respect faţă de celelalte echipe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici