Bayern München va reduce salariile jucătorilor

Directorul sportiv al clubului FC Bayern München, Christian Nerlinger, a declarat că doreşte reducerea salariilor jucătorilor, considerând că este necesară stabilirea unui plafon în acest sens, informează publicaţia Kicker.

57 afișări
Imaginea articolului Bayern München va reduce salariile jucătorilor

Bayern München va reduce salariile jucătorilor

"Vom încerca să reducem salariile, care vor avea o limită maximă. Jucătorii nu trebuie să creadă că prelungirea contractului presupune automat şi creşterea salariului", a explicat Nerlinger.

Bayern München a înregistrat, în 2009, un beneficiu de 2,5 milioane de euro, la o cifră de afaceri de 268,7 milioane de euro.

Predecesorul lui Nerlinger, Uli Hoeness, anunţase, în repetate rânduri, că salariile jucătorilor de la gruparea bavareză şi-au atins punctul maxim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici