Bayern Munchen, Chelsea şi Real Madrid, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor

Bayern Munchen, Chelsea Londra şi Real Madrid sunt primele echipe care şi-au asigurat prezenţa în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după rezultatele înregistrate în meciurile disputate, miercuri, în etapa a IV-a a grupelor competiţiei.

9 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen, Chelsea şi Real Madrid, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor

Bayern Munchen, Chelsea şi Real Madrid, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Formaţia germană Bayern Munchen s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 4-0, campioana României, CFR Cluj, în grupa E a competiţiei.

Golurile echipei germane, care conduce în clasament, cu 12 puncte, au fost marcate de Gomez '12, '24, '71 şi Muller '90.

Este pentru prima dată în istoria clubului când Bayern reuşeşte calificarea în faza următoare a acestei competiţii, după disputarea a doua patru etape din grupe.

Chelsea Londra a obţinut calificarea în optimile Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (0-0), formaţia rusă Spartak Moscova, în grupa F a Ligii Campionilor.

Golurile echipei engleze, care a acumulat 12 puncte în clasament, au fost reuşite de Anelka '49, Drogba '62 şi Ivanovici '66, '90+2, în timp ce pentru Spartak Moscova a punctat Bajenov '86.

Real Madrid şi-a asigurat prezenţa în optimi, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat, în deplasare, în faţa formaţiei italiene AC Milan, în grupa G a Ligii Campionilor.

Golurile italienilor au fost marcate de Inzaghi '58 şi '78, în timp ce pentru formaţia spaniolă au punctat 'Higuain '45 şi Pedro Leon '90+3.

Real Madrid conduce în clasamentul grupei G cu 10 puncte, fiind urmată de AC Milan, cu 5 puncte.

În schimb, echipele Hapoel Tel Aviv (grupa B), Bursaspor (grupa C), MSK Zilina (grupa F) şi Partizan Belgrad (grupa H) nu mai au nicio şansă de a accede în optimile celei mai importante competiţii intercluburi.

Vezi aici rezumatele video ale meciurilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici