Becali: Bibişkov şi Tininho au acceptat rezilierea contractelor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că jucătorii Krum Bibişkov şi Tininho au acceptat rezilierea contractelor cu gruparea din Bulevardul Ghencea în schimbul a 60.000 de euro şi că i-a propus şi mijlocaşului polonez Rafal Grzelak acelaşi lucru.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Bibişkov şi Tininho au acceptat rezilierea contractelor

Becali: Bibişkov şi Tininho au acceptat rezilierea contractelor (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Eu le-am propus lui Tininho şi Bibişkov să plece şi le dau toţi banii pînă la finalul turului, adică 60.000 de euro. Le-am dat deja 30.000. Au fost de acord. Nu am făcut-o de capul meu, am făcut-o după o discuţie cu antrenorul. Nu avea rost să se mai pregătească cu noi, să ia locul altcuiva mai tânăr. Eu nu i-aş fi văzut niciodată în prima echipă a Stelei pe cei doi. Şi cu Grzelak e la fel, şi lui i-am propus să plece. Nu are valoare de Steaua!", a spus Gigi Becali la GspTv.

Atacantul bulgar Krum Bibişkov şi fundaşul Tininho au venit la Steaua liberi de contract în vara anului 2009. Bibişkov a evoluat pentru Steaua într-un singur meci în campionat şi în trei partide în preliminariile Ligii Europa. Tininho a evoluat pentru Steaua într-o singură partidă, în compania celor de la St. Patrick's Athletic, când a intrat în minutul 86 al meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici