Becali despre transferurile Stelei: Pintilii, Bourceanu, trei atacanţi şi un fundaş stânga

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că transferurile jucătorilor Mihai Pintilii şi Alexandru Bourceanu au fost rezolvate, precizând totodată că la formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf vor mai ajunge trei atacanţi şi un fundaş stânga.

624 afișări
Imaginea articolului Becali despre transferurile Stelei: Pintilii, Bourceanu, trei atacanţi şi un fundaş stânga

Becali despre transferurile Stelei: Pintilii, Bourceanu, trei atacanţi şi un fundaş stânga (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Becali a afirmat că l-a vrut şi pe Florin Tănase de la formaţia patronată de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, dar naşul său nu a vrut să-l cedeze. "De la Viitorul, l-am vrut pe Tănase, dar nu vrea Gică să-l dea. Ce iau eu sunt mai buni decât Tănase", a declarat Becali, la Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici