Becali: Fanii Stelei sunt paraziţii societăţii

Becali a menţionat că îi va pune în curând la punct pe suporteri, urmând să îi dea în judecată după o nouă amendă, informează Onlinesport.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Fanii Stelei sunt paraziţii societăţii

Becali: Fanii Stelei sunt paraziţii societăţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-a venit încă o amendă de 30 de mii de euro pentru ce au făcut la Ujpest. Cine sunt ei să îl conteste pe Stoichiţă? Îi dau în judecată să plătească ei. Suporterii Stelei sunt niste vagabonzi fără serviciu. Ce caută la stadion la ora asta? Să se ducă la serviciu! Suporterii Stelei sunt paraziţii societăţii", a conchis Becali.

"Bergodi simţea, era puţin agitat când l-a întrebat Panduru înainte de meci dacă n-are oameni care să bată lovituri libere şi de penaltiuri! A început să spună că <<ce te interesează, nu e treaba ta>>. Bergodi e puţin 'tra-la-la' la cap ", a declarat Becali, citat de Onlinesport .

Citeşte mai multe pe www.onlinesport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici