Stoichiţă îl înlocuieşte pe Bergodi: Steaua nu se refuză

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a declarat, joi noapte, că a acceptat să preia funcţia de antrenor al echipei Steaua, unde îl va înlocui pe italianul Cristiano Bergodi, informează www.prosport.ro.

128 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă îl înlocuieşte pe Bergodi: Steaua nu se refuză

Stoichiţă îl înlocuieşte pe Bergodi: Steaua nu se refuză (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Steaua nu se refuză. Nu îmi poate fi frică de presiune. Sper să am rezultate şi să nu fie probleme. Mâine (n.r. - vineri) voi conduce primul antrenament, de la ora 10.00", a afirmat Stoichiţă.

"Mihai Stoichiţă e noul antrenor al Stelei. Am încercat să-l conving pe Panduru, el a refuzat şi apoi l-am întrebat pe cine vede el ca antrenor. Am zis că trebuie să fie un stelist. El mi-a spus de Stoichiţă", a declarat Becali, joi noapte.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, la finalul partidei cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, din prima etapă a grupei H a Ligii Europa, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Cristiano Bergodi. La pauză, Becali a încercat să intre în vestiarul Stelei, dar a fost împiedicat de Bergodi, ceea ce l-a determinat pe patron să-l demită pe antrenor.

Cristiano Bergodi şi-a luat la revedere, joi noaptea, de la angajaţii clubului FC Steaua, în cadrul unei şedinţe la care au participat preşedintele Valeriu Argăseală, vicepreşedintele Iulian Ghiorghişor şi managerul general Basarab Panduru.

La plecare, Bergodi şi-a luat şi cămăşile pe care le avea la club.

Înainte de a părăsi stadionul, secundul Renzo Rossi a stat de vorbă cu cei 20-30 de suporteri care s-au strâns la poarta arenei din Ghencea şi le-a spus că el şi Cristiano Bergodi nu vor mai reveni la Steaua.

De asemenea, Basarab Panduru le-a promis fanilor că nu va prelua funcţia de antrenor principal la Steaua.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania campioanei Republicii Moldova, Şerif Tiraspol, în prima etapă a grupei H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici