Becali: Iancu o să-l convingă pe Dayro, îi va oferi 180-200 de mii salariu pe an

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, îl va convinge pe atacantul columbian Dayro Moreno să se transfere la gruparea bănăţeană, deoarece îi oferă un contract de 180.000-200.000 de euro pe an.

17 afișări
Imaginea articolului Becali: Iancu o să-l convingă pe Dayro, îi va oferi 180-200 de mii salariu pe an

Becali: Iancu o să-l convingă pe Dayro, îi va oferi 180-200 de mii salariu pe an (Imagine: Mircea Roşca/MediafaxFoto)

"Eu îl las să plece, dar vreau şi banii. Eu am semnat deja contractul cu Timişoara. Convenţia e să-l convingă şi Marian Iancu, că nu e sclav pe plantaţie. Eu cred că o să-l convingă, mie mi-a zis Marian Iancu că îi dă 180.000-200.000 de euro salariu. Dacă ai 60.000 şi primeşti atât, nu e normal să pleci unde iei mai mulţi bani?", s-a întrebat Becali.

Finanţatorul stelist a anunţat că îl va lăsa să plece pe Dayro Moreno la echipa din Columbia, Once Caldas, dacă aceasta va oferi 500.000 de euro.

"Dacă vrea în Columbia, să plătească columbienii 500.000 şi gata. Au zis că nu au bani de salariu lui şi vor să-l plătească din banii de abonamente? Păi şi eu îl aduc pe Ronaldinho şi îl plătesc în 70 de ani din banii de bilete. Pe Ronaldo sau pe Messi, sau pe Sergio Ramos, că avem nevoie de fundaş la marcaj", a glumit Becali.

Atacantul columbian al echipei Steaua, Dayro Moreno, a sosit, joi seară, în România, el declarând că a venit să vorbească cu finanţatorul Gigi Becali, lăsând să se înţeleagă că nu îşi doreşte să mai evolueze în Liga I, nici la FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici