Becali: Îmi doresc să nu picăm cu echipe din Anglia

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că pentru 16-imile de finală ale Ligii Europa îşi doreşte să evite echipele din Anglia, însă le-ar prefera pe cele din Italia, deoarece acestea practică un fotbal mai lent decât al grupării pe care o conduce.

118 afișări
Imaginea articolului Becali: Îmi doresc să nu picăm cu echipe din Anglia

Gheorghe Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Cu oricine am pica, nu am niciun fel de problemă. La cât suntem de puternici acum, ne putem bate cu oricine. Vreau noroc şi o echipă mai accesibilă. E chestiune şi de noroc de acum încolo. La ora asta nu e nicio echipă care ne bate fără drept de apel. Eu voiam pe Inter, voiam Italia, pentru că eu cred că jucăm un fotbal mai în viteză decât cel italian. Nu vreau Anglia şi nu vreau Germania. Englezii joacă un fotbal în viteză, de calitate", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că, pentru moment, este interesat de calificarea în următorul tur al competiţiei, deoarece aşa l-a învăţat antrenorul Mircea Lucescu. "Pe mine nu mă interesează finala sau semifinala. Eu mă iau după oamenii care sunt mai specialişti decât mine şi mai deştepţi în fotbal, iar mai specialist şi mai deştept ca mine în fotbal, este Lucescu, altul nu ştiu. Pe Lucescu îl recunosc la ora asta, iar pentru că îl recunosc numai pe el, iau sfatul lui şi, ca atare, mă interesează primul meci, 16-imile, atât. Mă interesează să trec de primul meci, că aşa mi-a zis profesorul Lucescu", a explicat Becali.

În cazul în care Steaua va efectua două transferuri de valoare, Becali este convins că nicio echipă din Europa nu îi va putea rezista. "Steaua de acum e de trei ori mai valoroasă ca cea din 2006. Steaua de acum mai are nevoie de doi jucători, un atacant-marcator şi un coordonator de joc şi atunci se poate bate cu orice forţă din Europa. E posibil să nu mai luăm nimic dacă ajungem la 13-14 puncte", a completat Becali.

Gigi Becali a precizat că nu s-a bucurat de victoria CFR-ului împotriva echipei Manchester United, decât după ce a aflat că aceasta nu s-a calificat în optimile Ligii Campionilor. "Nu m-am bucurat pentru CFR în timpul jocului ci după aia, pentru că mi s-a făcut exact pe plac. Nu s-au dus în primăvară şi nu era bine pentru noi, dar au câştigat trei puncte, ceea ce e bine pentru noi, că se adaugă la coeficientul de ţară. E ideal pentru noi", a menţionat Becali. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici