Becali: Moraes va fi suspendat doi ani dacă joacă împotriva Stelei

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, miercuri, că atacantul brazilian Junior Moraes are un contract semnat cu Steaua şi unul cu ŢSKA Sofia, dar îl va lăsa să joace pentru echipa bulgară în acest sezon, cu condiţia ca el să nu evolueze în partida directă din play-off-ul Ligii Europa.

216 afișări
Imaginea articolului Becali: Moraes va fi suspendat doi ani dacă joacă împotriva Stelei

Finanţatorul stelist Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Noi avem contract cu Moraes. Normal, el este jucătorul Stelei. O să arăt contractul cât de curând dacă e nevoie. Dacă vreau, Moraes nu mai joacă doi ani şi aşa se va întâmpla dacă joacă cu noi. I-am dat 5.000 de euro, să aibă să se distreze. Aş putea să-i cer 50.000, dar o să-i cer tot 5.000", a spus Becali.

El a menţionat că nu va merge la meciul retur cu ŢSKA Sofia pentru că oficialii bulgari nu şi-au respectat promisiunea de a-l lăsa pe Moraes să joace pentru Steaua. "E o problemă de onoare a unor oameni care au promis, cei de la ŢSKA. Când spuneam de Moraes mă bazam pe nişte promisiuni şi pe nişte acte. Nu o să merg la meciul retur, la nişte oameni fără onoare. Îi batem acum şi la revedere", a mai spus conducătorul stelist.

Becali crede că Steaua nu o să aibă probleme să se califice în grupele Ligii Europa pentru că cel mai bun jucător al formaţiei ŢSKA Sofia este Ianis Zicu. "Eu am pretenţii să jucăm finala Ligii Europa, nu să ne încurcăm cu ŢSKA Sofia. Dacă Zicu e cel mai bun om al lor, m-am convins. Dacă ei îşi pun toată baza în Zicu, e bine. El în meciurile mari nu o atinge. Când joacă cu fotbalişti mari nu o atinge. Şi la naţională a fost la fel. Meme e prieten cu el, de asta spune de bine de Zicu. Dacă Zicu era bun, îl luam eu. El stătea la pomana porcului şi mai dădea câte un gol. Dacă era bun rămânea la Inter", a explicat Gigi Becali.

Fostul jucător al Gloriei Bistriţa Junior Moraes, în vârstă de 24 de ani, a semnat anul trecut un contract cu gruparea Metalurg Doneţk, dar ucrainenii au renunţat la el fără să plătească ardelenilor suma de transfer. Cazul se judecă la FIFA, iar Moraes a semnat între timp un contract cu ŢSKA Sofia. Becali a afirmat de mai multe ori că după ce FIFA îi va da drept de joc pentru gruparea bulgară, atacantul va fi împrumutat la Steaua. Însă oficialii clubului din Sofia nu mai doresc acum să se despartă de Moraes.

Partida Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca, şi va fi transmisă de ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici