Becali: Noul gazon va fi adus din Olanda. Îmi asum răspunderea şi lăsaţi-mă să-mi joc cartea mea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a promis că îi va returna banii pe care îi va investi în refacerea gazonului de pe Arena Naţională, respectiv între 150.000 şi 200.000 de euro.

742 afișări
Imaginea articolului Becali: Noul gazon va fi adus din Olanda. Îmi asum răspunderea şi lăsaţi-mă să-mi joc cartea mea

Becali: Noul gazon va fi adus din Olanda. Îmi asum răspunderea şi lăsaţi-mă să-mi joc cartea mea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Finanţatorul FC Steaua s-a întâlnit, miercuri, la Arena Naţională, cu primarul Sorin Oprescu şi cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, pentru a discuta despre situaţia gazonului de la stadionul inaugurat marţi seară, cu ocazia meciului România - Franţa, scor 0-0, din preliminariile Euro-2012.

Becali a menţionat că doreşte, împreună cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, să schimbe gazonul, pentru ca echipele lor să evolueze în condiţii normale în cupele europene. "Gazonul este o piesă de schimb, îl schimbi de câte ori vrei. Nu trebuie să ne legăm de asta şi să aruncăm în capul primarului. Primarul Sorin Oprescu a venit acum aici (n.r. - la Arena Naţională) ca să rezolve o problemă a unui gazon pe un teren de fotbal. Bravo lui! Deşi eu zic că este un lucru minor, dar care trebuie schimbat. Şi o vom face. Am venit să cer un accept, pentru că ei nu aveau de unde să ştie, ei au angajat un antreprenor. Gazonul nu l-au preluat încă, urmau să-l preia după acest meci, dar acum nu-l mai plătesc pentru că nu este în bune condiţii", a spus Becali.

Oficialul stelist a menţionat că noul gazon va fi adus din Olanda. "Îmi asum răspunderea şi lăsaţi-mă pe mine să-mi joc cartea mea. Mi-a spus: «Pune-ţi gazon de care vrei, iar banii pe care îi veţi pune voi îi veţi deconta din suma pe care noi o vom scădea de la constructori». Face un act adiţional cu constructorul că nu le mai dă suma cât a costat gazonul. De acum până diseară, eu, Becali, mă ocup de asta. Gazonul va costa 150.000-200.000 de euro şi va fi adus din Olanda. Am vorbit cu un specialist de acolo şi garantez pentru lucrare", a mai spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici