Becali: Nu avem echipă, noi l-am avut pe stânga pe Szekely, care a jucat mai mult împotriva noastră

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, că gruparea bucureşteană mai are şanse la titlu, dar nu are echipă, dându-l ca exemplu în acest sens pe Janos Szekely.

20 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu avem echipă, noi l-am avut pe stânga pe Szekely, care a jucat mai mult împotriva noastră

Becali: Nu avem echipă, noi l-am avut pe stânga pe Szekely, care a jucat mai mult împotriva noastră (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Încă şanse mai sunt, dar problema este că nu avem echipă, nu ai cu cine. Dacă acolo, pe partea stângă, nu ai un jucător care să te ajute, iar noi l-am avut pe Szekely, care a jucat mai mult împotriva noastră. Este ca un jucător de Divizia C", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că Steaua a fost peste adversara sa la meciul de sâmbătă, dar a subliniat că este nevoie şi de valoare pentru a obţine o victorie. "Nu prea am ce să zic după partida asta, fotbalul este fotbal. Se mai întâmplă şi lucruri de-astea. Am fost peste ei, însă fotbalul nu se joacă doar cu atitudine, trebuie să ai şi valoare ca să câştigi. Aţi văzut ce înseamnă valoare. Prinzi mingea şi dai gol. Valoare înseamnă să dai gol atunci când ai ocazia", a explicat el.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, meciul susţinut în compania echipei FC Vaslui, în etapa a XXII-a a Ligii I. Pentru Steaua a marcat Nicoliţă '51, iar pentru FC Vaslui a înscris Adailton '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici