Becali: Ştiu că Hagi e antrenorul naţionalei, cu Iordănescu director tehnic şi Moldovan secund

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sâmbătă că ştie că Gheorghe Hagi va fi viitorul antrenor al echipei naţionale a României, acesta urmând să fie ajutat de Anghel Iordănescu, în calitate de director tehnic, şi de Viorel Moldovan, ca secund.

894 afișări
Imaginea articolului Becali: Ştiu că Hagi e antrenorul naţionalei, cu Iordănescu director tehnic şi Moldovan secund

Becali: Ştiu că Hagi e antrenorul naţionalei, cu Iordănescu director tehnic şi Moldovan secund (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Da, aşa ştiu că Gică este antrenorul echipei naţionale, cu Iordănescu director tehnic şi Moldovan secund. Eu zic că este soluţia ideală, pentru că Gică este omul care ar accepta sfaturi de la Iordănescu. Pentru Hagi echipa naţională este un vis, este un lucru care îl dezarmează şi nu ar fi refuzat. La Hagi, după familie vine echipa naţională", a spus Becali la Sport.ro.

Referitor la decizia lui Răzvan Lucescu de a renunţa la echipa naţională, după victoria cu Bosnia-Herţegovina, de vineri seară, Becali a spus că nu a fost surprins, deoarece bănuise ceva după o discuţie pe care a avut cu jucătorul Romeo Surdu.

"Decizia a surprins pe toată lumea, dar eu ştiam pentru că vorbisem cu Surdu, care mi-a spus că va pleca la Rapid, deci se deducea, că Lucescu este naşul lui... Oricum, Răzvan Lucescu a ales soluţia asta pentru a nu mai fi criticat. S-a gândit că nu pleacă îngenunchiat, o fi spus «am luat echipa de unde am luat-o, am dus-o unde am dus-o, nu v-am lăsat în baltă». S-a gândit că întăreşte echipa Rapid şi poate câştigă şi campionatul. S-a gândit că tot timpul a fost criticat, în timp ce la Rapid este iubit de suporteri", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că a discutat cu Gheorghe Hagi privind preluarea echipei Steaua, în urmă cu o săptămână, dar că încă nu se definitivase nimic.

"Am vorbit cu Hagi acum o săptămână, hai să ne vedem în ce condiţii vine la Steaua. A rămas să discutăm, dar să ţinem secret până nu punem la punct toate condiţiile. De azi, când am aflat că Hagi pleacă la echipa naţională, Mihai Stoica a început să se ocupe de găsirea unui antrenor. Stoica are o relaţie bună cu Cristian Chivu, de la care cere informaţii despre antrenori din Italia. În următoarea săptămână veţi şti cine este antrenorul Stelei", a spus Becali.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Răzvan Lucescu a renunţat la funcţia de selecţioner al naţionalei şi că prima reprezentativă va fi condusă în turneul din America de Sud de antrenorul echipei de tineret, Emil Săndoi, şi Ştefan Iovan.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul Răzvan Lucescu pentru preluarea echipei "alb-vişinii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici