Becali: Toată echipa, toţi m-au supărat pentru că nu au niciun pic de caracter

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 1-1, că toţi jucătorii grupării bucureştene l-au supărat, deoarece au arătat că nu au caracter, însă a menţionat că tehnicianul Mirel Rădoi beneficiază de susţinerea sa "până la infinit".

497 afișări
Imaginea articolului Becali: Toată echipa, toţi m-au supărat pentru că nu au niciun pic de caracter

Becali: Toată echipa, toţi m-au supărat pentru că nu au niciun pic de caracter (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Supărat nu am de ce să fiu, eu am venit la spectacol. Nu stau să-mi pierd sănătatea. Am făcut doi ani de puşcărie şi să mă supăr de la fotbal? Ăsta a fost spectacol de râs, a fost comedie, a fost teatru de comedie. Ştii ce nu merge? Când nu ai caracter nu merge nimic, toată echipa, toţi m-au supărat pentru că nu au niciun pic de caracter. Ei au zis hai să ţinem de 1-0 dar ca să ţii de 1-0 trebuie să joci fotbal. Ei voiau ca la 1-0 să joc eu în locul lor, ei să nu mai alerge. E şi vina lui Rădoi, pentru că atunci când o echipă are 1-0 şi are meciul în mână şi apoi intră cum a intrat e numai vina antrenorului. Mirel este cel mai bun antrenor, dar ştiţi care e treaba? Nu ştie să motiveze echipa. Dacă jucătorii intră aşa cum au intrat ei după pauză înseamnă că el îi cocoloşeşte. Eu i-am spus: «Bă, vrei să vin eu acolo?» Şi el a zis: «Nu naşule, nu e nevoie». Ăsta e adevărul, dacă la 1-0 ai meciul în mână şi nu mai joci nimic nu e normal", a spus Becali.

Întrebat dacă îl susţine în continuare pe Mirel Rădoi, Gigi Becali a răspuns: "Până la infinit".

Becali a menţionat că nu mai este interesat de achiziţionarea lui Ivan Gonzalez de la ASA Târgu Mureş. "Mă mai intersează pe mine acum Gonzalez, să mai dau 300.000 de euro? Nu mai dau nici cinci bani. Mie îmi pare rău de Ţucudean, mâine îl chem, cred că e cel mai bun după Tade", a afirmat finanţatorul FC Steaua.

Echipa Steaua a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu ASA Târgu Mureş, în etapa a VII-a a Ligii I. Spre finalul jocului, suporterii Stelei au cerut demisia lui Mirel Rădoi. Fanii şi-au exprimat această dorinţă şi după meci, în momentul în care Gigi Becali dădea declaraţii presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici