Begu a învins-o fără drept de apel pe Ostapenko! Victorie de vis reuşită de Irina în primul tur la Madrid

Irina Begu (România, 36 WTA) a produs sâmbătă seară cea mai mare surpriză a primei zile de la Madrid, învingând-o fără drept de apel pe Jelena Ostapenko (Letonia, 5 WTA), scor 6-3, 6-3!

1305 afișări
Imaginea articolului Begu a învins-o fără drept de apel pe Ostapenko! Victorie de vis reuşită de Irina în primul tur la Madrid

Begu a făcut-o KO pe Ostapenko! Victorie de vis reuşită de Irina în primul tur la Madrid

Begu a obţinut o victorie splendidă în prima manşă a puternicului turneu Premier Mandatory de la Madrid, trecând în minimum de seturi de Ostapenko! Campioana de la Roland Garros a rezistat numai o oră şi 25 de minute în faţa Irinei, sportivă care a abordat o tactică perfectă pe centralul de la Caja Magica, scrie prosport.ro.

Calmă şi în acelaşi timp concentrată, Irina a distribuit cu multă precizie mingile, determinând-o pe Jelena să greşească în momentele importante. Nu mai puţin de 39 de greşeli neforţate a comis letona, în timp ce Begu a avut doar 10 asemenea erori. E adevărat că Ostapenko a înregistrat un procentaj mai bun la mingile direct câştigătoare - 24 de winnere faţă de numai 8 reuşite de Begu, dar această statistică a contat mai puţin.

Citiţi continuarea pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici