Benzema vrea să plece de la Al-Ittihad

Karim Benzema vrea să părăsească clubul saudit Al-Ittihad după o ceartă cu conducerea, a declarat marţi o sursă apropiată clubului, informează AFP.

256 afișări
Imaginea articolului Benzema vrea să plece de la Al-Ittihad

Benzema vrea să plece de la Al-Ittihad

Fostul atacant al lui Real Madrid, în vârstă de 36 de ani, a avut o întâlnire "furibundă" cu clubul şi cu antrenorul său argentinian Marcelo Gallardo vinerea trecută, a precizat sursa citată.

Benzema i-a spus antrenorului său şi conducerii clubului "că nu simte că este capabil să dea tot ce are mai bun din cauza presiunii actuale de la Ittihad".

"Benzema a cerut să plece temporar de la Ittihad pentru a schimba atmosfera", a adăugat sursa.

Al-Ittihad s-a oferit să îl împrumute pe atacantul francez la un alt club din Saudi Pro League, dar acesta a refuzat, a adăugat sursa.

Contactat de AFP, anturajul lui Benzema a refuzat să comenteze.

Câştigătorul Balonului de Aur 2022, care a fost una dintre cele mai mediatizate achiziţii ale campionatului saudit anul trecut şi care ar fi plătit 100 de milioane de euro (109 milioane de dolari) pe sezon, a revenit la club cu 17 zile întârziere după pauza de la jumătatea sezonului.

De atunci, el se antrenează singur la Jeddah, potrivit sursei, nefiindu-i permis din "motive de disciplină" să se alăture coechipierilor săi care se află într-un cantonament în Dubai.

Informaţiile din Anglia spun că Chelsea ar fi interesat să-l ia pe Benzema sub formă de împrumut.

Fostul său club din Franţa, Lyon, nu şi-ar putea permite salariul său, potrivit purtătorului de cuvânt al acestuia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici