Bilete cu preţuri cuprinse între 20 şi 30 de lei, la meciul FC Voluntari - Dinamo

FC Voluntari a anunţat, pe site-ul oficial, că biletele pentru meciul cu Dinamo, din etapa a XIX-a a Ligii I, vor fi puse în vânzare luni, de la ora 18.00, preţurile fiind de 20 până la 30 de lei.

526 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri cuprinse între 20 şi 30 de lei, la meciul FC Voluntari - Dinamo

Bilete cu preţuri cuprinse între 20 şi 30 de lei, la meciul FC Voluntari - Dinamo (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

"Tichetele de acces la meciul cu Dinamo vor fi puse în vânzare luni, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00 la casele de bilete din «Barbu Văcărescu» şi «Calea Floreasca». Preţurile sunt următoarele: Tribuna 0 şi I-30 lei, Tribuna a II-a: 25 lei, Peluza Cătălin Hâldan: 20 lei", se arată pe site-ul voluntarifc.ro.

Partida FC Voluntari - Dinamo, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, se va disputa luni, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici