Bogdan Lobonţ: Trebuie să vorbim mai puţin şi să readucem zâmbetul pe faţa suporterilor

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, a declarat, duminică seară, pentru postul Roma Channel, că jucătorii trebuie să vorbească mai puţin şi să readucă zâmbetul pe faţa suporterilor.

93 afișări
Imaginea articolului Bogdan Lobonţ: Trebuie să vorbim mai puţin şi să readucem zâmbetul pe faţa suporterilor

Bogdan Lobonţ: Trebuie să vorbim mai puţin şi să readucem zâmbetul pe faţa suporterilor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"După o săptămână de antrenamente cu toţii suntem bucuroşi că am început lucrul. Acum pot spune că sunt «roman», joc de cinci ani la acest club şi vreau să rămân aici. Trebuie să credem în noi şi să mergem înainte împreună, jucători şi suporteri. Trebuie să vorbim mai puţin şi să readucem zâmbetul pe faţa suporterilor. Îi înţeleg, suporterii suferă cel mai mult când Roma pierde. Suntem profesionişti, ne place când atmosfera e bună, dar trebuie să suportăm şi momente mai grele. Doar aşa poţi creşte, mai întâi ca om şi apoi ca fotbalist", a spus Lobonţ.

Internaţionalul român a asemănat antrenamentele noului tehnician al Romei, Rudi Garcia, cu cele pe care le făcea la Ajax Amsterdam: "Rudi Garcia s-a făcut respectat de la început. Pentru mine nu este o experienţă nouă, sunt aceleaşi antrenamente pe care le aveam în trecut la Ajax Amsterdam. Pe Skorupski (n.r. - portarul polonez Lukasz Skorupski) l-am văzut la un singur antrenament, dar mi-a lăsat o impresie bună. Poate deveni un portar mare. Are fizic şi calitate şi îşi poate îmbunătăţi calităţile, are doar 22 de ani. Îi urez bun venit şi viaţă lungă la Roma. Voi încerca să-l ajut, dar nu ştiu poloneza. O mână de ajutor îi vom da cu toţii".

Bogdan Lobonţ speră ca suporterii Romei să fie alături de echipă: "Suntem în foame de rezultate, vrem să câştigăm. Pentru mine este important să rămân sănătos, să nu mă accidentez. Noi, jucătorii, suntem uniţi. Dacă vom avea şi suporterii alături de noi putem să ducem Roma acolo unde îi este locul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici