Borussia Dortmund ar putea să-l transfere pe Alexandru Maxim dacă îl vinde pe Marco Reus

Oficialii clubului Borussia Dortmund ar putea să-l achiziţioneze pe mijlocaşul român al echipei VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, în cazul în care îl vor vinde pe Marco Reus, a anunţat, miercuri, site-ul fussballtransfers.com.

142 afișări
Imaginea articolului Borussia Dortmund ar putea să-l transfere pe Alexandru Maxim dacă îl vinde pe Marco Reus

Alexandru Maxim (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Sursa citată notează că pe lista vicecampioanei Europei se mai află şi mijlocaşul formaţiei TSG Hoffenheim, Kevin Volland, dar şi japonezul Shinji Kagawa, care nu s-a acomodat la Manchester United după transferul de la Dortmund.

Site-ul fussballtransfers.com mai scrie că Borussia Dortmund are o linie de mijloc foarte puternică în care joacă Henrik Mkhitarian, Jakub Blaszczykowski, Pierre-Emerick Aubameyang şi Marco Reus, iar de la echipa de tineret se remarcă din ce în ce mai mult Jonas Hofmann.

Conform sursei citate, oficialii clubului din Dortmund se gândesc la viitoare transferuri, deoarece ar putea să-l piardă pe Marco Reus, care are o clauză de reziliere a contractului de 35 de milioane de euro.

Alexandru Maxim, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de VfB Stuttgart la începutul anului de la Pandurii Târgu Jiu pentru 1,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici