Brinkley: Bute m-a lovit atât de tare încât am crezut că mi-a ieşit ochiul din orbită

Pugilistul american Jesse Brinkley a declarat, sâmbătă dimineaţă, că românul Lucian Bute l-a lovit atât de tare în repriza a opta a meciului de la Montreal, încât a avut senzaţia că i-a "ieşit ochiul din orbită".

20 afișări
Imaginea articolului Brinkley: Bute m-a lovit atât de tare încât am crezut că mi-a ieşit ochiul din orbită

Brinkley: Bute m-a lovit atât de tare încât am crezut că mi-a ieşit ochiul din orbită (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Bute este un boxer foarte complet. Este puternic din punct de vedere fizic şi loveşte puternic cu stânga. Cred că mi-am vândut scump pielea, însă din repriza a opta nu am mai putut. Mi-a administrat un upercut şi am avut o tăietură puternică la ochiul drept. La acea lovitură am simşţit că ochiul mi-a ieşit din orbită. Am dat totul, dar atunci nu am mai putut", a declarat Brinkley.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şasea oară, după ce l-a învins pe Jesse Brinkley, prin KO, în repriza a noua, într-un meci disputat la Centre Bell, în faţa a 11.682 de spectatori.

Bute (27-0, 22 K.O.) l-a trimis de trei ori la podea pe americanul de 33 de ani, în reprizele a cincea, a opta, respectiv a noua.

Brinkley (35-6), care sângera abundent la nas şi la ochiul stâng, a rămas secunde bune la podea după lovitura decisivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici