Burleanu: Puşcaş va avea o funcţie în cadrul FRF, Vasile Avram nu

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că în echipa sa de conducere va fi cooptat Marcel Puşcaş, dar nu şi contracandidatul său din turul doi al alegerilor, Vasile Avram.

156 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Puşcaş va avea o funcţie în cadrul FRF, Vasile Avram nu

Burleanu: Puşcaş va avea o funcţie în cadrul FRF, Vasile Avram nu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Domnul Vasile Avram nu va ocupa o funcţie de conducere, de fapt, nu va ocupa nicio funcţie, ca să fiu mai clar. Domnul Puşcaş, bineînţeles", a spus Burleanu.

Noul şef al FRF nu a dezvăluit deocamdată postul pe care îl va ocupa fostul fotbalist Marcel Puşcaş în organigrama federaţiei. Puşcaş este al doilea dintre cei cinci contracandidaţi la preşedinţie ai lui Răzvan Burleanu care primeşte o funcţie, după Gheorghe Chivorchian investit secretar general al FRF în locul lui Adalbert Kassai.

Atât Puşcaş, cât şi Chivorchian l-au susţinut la alegeri pe Burleanu. Puşcaş s-a retras înaintea primului tur de scrutin şi le-a cerut simpatizanţilor săi să-l voteze pe Burleanu. De asemenea, Chivorchian, eliminat după primul tur, când a strâns numai 29 de voturi, le-a recomandat membrilor care l-au desemnat pe el preşedinte să-l aleagă pe Burleanu în turul doi.

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici