Bute i-a oferit o centură de box fostului tenisman Jimmy Connors

Campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, i-a oferit o centură de box fostului tenisman Jimmy Connors, luni, când americanul a fost prezent la Rogers Cup, turneu de la Montreal (Canad), unde a fost omagiat, informează presa canadiană.

289 afișări
Imaginea articolului Bute i-a oferit o centură de box fostului tenisman Jimmy Connors

Bute i-a oferit o centură de box fostului tenisman Jimmy Connors (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Connors a fost introdus în Hall of Fame la Rogers Cup, într-o ceremonie desfăşurată pe terenul central la arena Uniprix, iar sâmbătă va fi rândul lui Andre Agassi să fie inclus în "Pantheonul gloriei".

În timpul ceremoniei au putut fi urmărite imagini din cariera lui Jimmy Connors, care a câştigat peste o sută de turnee, opt titluri de Grand Slam şi a fost 268 de săptămâni numărul 1 mondial.

Jimmy Connors, în vârstă de 58 de ani, a primit apoi o centură de box din partea lui Bute şi un trofeu din partea organizatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici