Bute: Nu pot urca în ring dacă nu sunt pregătit sută la sută şi în stare perfectă de sănătate

Pugilistul Lucian Bute a anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că s-a accidentat şi nu va boxa în 6 decembrie, în gala de la Montreal, subliniind că nu-şi poate permite să urce în ring dacă nu este pregătit sută la sută şi în "stare perfectă de sănătate".

197 afișări
Imaginea articolului Bute: Nu pot urca în ring dacă nu sunt pregătit sută la sută şi în stare perfectă de sănătate

Bute: Nu pot urca în ring dacă nu sunt pregătit sută la sută şi în stare perfectă de sănătate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am un anunţ trist: M-am accidentat în timpul antrenamentului şi nu îmi pot finaliza pregătirea pentru următorul meci. Am luat decizia împreună cu echipa mea sa nu boxez pe 6 decembrie. Îmi pare foarte rău dar nu-mi pot permite să urc în ring dacă nu sunt pregătit 100% şi în stare perfectă de sănătate. Voi reveni!", a scris Lucian Bute pe Facebook.

Presa canadiană a anunţat marţi seară că Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu va putea evolua în meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, în gala programată la 6 decembrie, la Montreal.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici