Cadou pentru Uli Hoeness: Amical Bayern Munchen - FC Barcelona

Echipa Bayern Munchen va întâlni FC Barcelona în meci amical la 24 iunie, această întâlnire fiind un cadou pentru preşedintele grupării bavareze Uli Hoeness, a anunţat, miercuri, clubul german.

274 afișări
Imaginea articolului Cadou pentru Uli Hoeness: Amical Bayern Munchen - FC Barcelona

Cadou pentru Uli Hoeness: Amical Bayern Munchen - FC Barcelona (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Cu ocazia reuniunii Asociaţiei Europene a Cluburilor, preşedintele Consiliului de Administraţie al Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, şi preşedintele FC Barcelona, Sandro Rosell, au ajuns la un acorda pentru organizarea unui meci amical la 24 iulie, pe Allianz Arena din Munich", a anunţat Bayern Munchen.

Acest meci, care se va desfăşura sub denumirea "Cupa Uli Hoeness", este un cadou oferit de către club - cu întârziere - preşedintelui său, care a împlinit 60 de ani la 5 ianuarie 2012.

"Toate câştigurile meciului vor fi oferite de Uli Hoeness în scopuri caritabile", se arată în comunicatul bavarezilor.

Acest meci va avea loc în contextul în care fostul antrenor al FC Barcelona, Pep Guardiola, va prelua Bayern Munchen, începând cu 1 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici