Căliman: Vrem să jucăm cel puţin finala mică a Cupei României

Preşedintele grupării CSM Bucureşti, Constantin Căliman, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca echipa pregătită de Mette Klit să joace cel puţin finala mică în Cupa României la handbal feminin.

66 afișări
Imaginea articolului Căliman: Vrem să jucăm cel puţin finala mică a Cupei României

Căliman: Vrem să jucăm cel puţin finala mică a Cupei României (Imagine: Attila Kisbenedek / Mediafax Foto)

"Începând de azi se dă startul Cupei României la handbal. Ne dorim un parcurs cât mai lung, să jucăm poate şi finala duminică. Avem un meci foarte greu azi cu Corona Braşov, dar fetele sunt foarte motivate şi pregătite. Ne dorim cel puţin o finală mică, dacă nu chiar să jucăm finala", a spus Căliman, care a precizat că săptămâna viitoare vor fi prezentate alte două jucătoare, una din România şi alta din străinătate, care urmează să semneze contracte cu gruparea bucureşteană în următoarele zile.

Constantin Căliman şi directorul de vânzări internaţionale al companiei Kempa, Martin Esslinger, au semnat, miercuri, un contract de sponsorizare a echipei de handbal, care se întinde pe următoarele două sezoane.

"Cred că suntem singura echipă din România care avem un contract de sponsorizare de acest gen. E un contract pe două sezoane în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Kempa va îmbrăca echipa de handbal senioare pentru două sezoane. În curând vom anunţa numele unor companii care vor apărea ca sponsori. Eu am promis că proiectul nu este doar din bani publici, vor veni lângă noi câteva nume sonore. Cam jumătate din buget va fi contribuţia sponsorilor exclusiv", a mai spus Căliman.

Cupa României se va desfăşura începând de miercuri, la Târgovişte. CSM Bucureşti va întâlni în primul meci pe Corona Braşov, în faza opimilor de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici