Campania "Why don't you come over?" continuă în ProSport. Fă-ţi afişul pentru meciul cu Chelsea

Campania "Why don't you come over?" continuă în ProSport, unde pot fi realizate afişe pentru meciul pe care Steaua Bucureşti îl va disputa cu Chelsea Londra joi. Scrie şi tu mesajul tău aici, să vadă toată lumea că nu ne intimidează Chelsea!

362 afișări
Imaginea articolului Campania "Why don't you come over?" continuă în ProSport. Fă-ţi afişul pentru meciul cu Chelsea

Campania "Why don't you come over?" continuă în ProSport. Fă-ţi afişul pentru meciul cu Chelsea

Cum se foloseşte aplicaţia

Scrie mesajul tău în căsuţa specială din aplicaţie, în limita a 65 de caractere, şi generează afişul pe care doreşti să-l distribui prietenilor tăi pe Facebook.

După ce realizezi "afisul", salvează imaginea în calculator (Click dreapta - Save image as/ Salvează imaginea) şi o poţi posta pe Facebook.

Când postezi mesajul pe wall te rugăm să foloseşti textul "Susţin campania @ProSport «înScriem pentru România! Let's Talk Football!»" şi să ataşezi link-ul http://bit.ly/YJbMu5, astfel încât şi prietenii tăi să ni se poată alătura.

Mai multe despre campania "Why don't you come over?", în ProSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici