Campioana ICIM Arad, calificată în semifinalele Cupei României la baschet feminin

Campioana la baschet feminin ICIM Arad s-a calificat, sâmbătă, pe teren propriu, în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSU Alba Iulia, cu scorul de 72-52 (43-26), în manşa retur a sferturilor de finală ale competiţiei.

198 afișări
Imaginea articolului Campioana ICIM Arad, calificată în semifinalele Cupei României la baschet feminin

Campioana ICIM Arad, calificată în semifinalele Cupei României la baschet feminin

Principalele marcatoare ale partidei au fost Rhoads 21 puncte, Boriga 17, Williams 12, penru ICIM, respectiv Reed 14 şi Cadjo 12 puncte, pentru CSU Alba Iulia.

În manşa tur, CSU Alba Iulia a câştigat, cu 77-72, dar diferenţa a fost insuficientă pentru calificarea în semifinale.

Tot sâmbătă s-a jucat manşa tur a dublei dintre Olimpia Braşov şi CSM Târgovişte, scor 80-41. Partida retur va avea loc duminică.

În ultima confruntare a sferturilor se vor duela Sepsi Sf. Gheorghe-BCM Danzio Timişoara (duminică turul, în 13 ianuarie returul).

Prima echipă calificată în semifinale a fost CSBT Alexandria, care a eliminat, vineri, formaţia CSM Satu Mare, în sferturi (scor 79-53, respectiv 82-51 în tur).

Turneul Final Four va avea loc în 27-28 martie.

În 2013, Cupa României a fost câştigată de CSM Târgovişte, care şi-a trecut trofeul în palmares pentru a opta oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici