Care sunt costurile organizării Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020

Oficialii Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020 au anunţat, vineri, suma la care se va ridica organizarea evenimentului sportiv. Aceasta va fi de aproximativ 12.6 miliarde de dolari.

211 afișări
Imaginea articolului Care sunt costurile organizării Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020

Sursa: Profimediaimages

Organizatorii evenimentului au menţionat faptul că această sumă nu include costurile mutării, din cauza căldurii extreme, a curselor de maraton şi mers sportiv la Sapporo. Această mutare va costa, conform France 24, aproximativ 27,5 milioane de dolari.

O sumă de aproximativ 247 de milioane de dolari va fi rezervată în cazul producerii unor dezastre naturale în timpul evenimentului.

Oficialii Jocurilor Olimpice au dezvăluit şi o parte din măsurile preventive împotriva temperaturilor extrem de ridicat ce sunt aşteptate la vară în Tokyo. Printre acestea se numără pulverizatoarele cu apă şi vopsele speciale ce atrag căldura.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici