Meciul Froch - Bute: Aproximativ 3.000 de bilete la s-au vândut în primele două ore

Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute, ce se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, contând pentru centura mondială IBF la categoria supermijlocie, costă între 48 şi 360 de euro, informează presa engleză. Aproximativ 3.000 de bilete la meciul dintre pugiliştii Carl Froch şi Lucian Bute, programat în 26 mai.

207 afișări
Imaginea articolului Meciul Froch - Bute: Aproximativ 3.000 de bilete la  s-au vândut în primele două ore

Lucian Bute (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

Capacitatea Capital FM Arena este de 9.000 de locuri. Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute, contând pentru centura mondială IBF la categoria supermijlocie, costă între 48 şi 360 de euro.

Eddie Hearn, impresarul lui Froch, este convins că Bute nu va rezista presiunii celor 9.000 de fani.

"Bute nu a fost testat până acum. Vom vedea împotriva lui Froch cât de bun este. Cu siguranţă, este mai bun decât cred unii, dar a mai fost rănit înainte, a mai fost pus la podea înainte, a mai fost făcut KO înainte. Haideţi să vedem cum va răspunde presiunii de a lupta departe de casă şi presiunii de a lupta în faţa a 9.000 de fani, în ceea ce ar putea fi una dintre cele mai bune atmosfere pe care o poţi întâlni. Îl admir pe Bute pentru că a acceptat asta. Nu era necesar să o facă, dar trebuie să o facă dacă vrea să lupte împotriva celor mai buni", a spus Hearn.

Campionul mondial în versiunea IBF, Lucian Bute, a sosit în Marea Britanie în acest week-end, pentru a participa, luni, la Nottingham, alături de şalangerul său Carl Froch la o conferinţă de presă de promovare a partidei din 26 mai.

Înaintea conferinţei de presă, cei doi pugilişti s-au fotografiat în faţa Capital FM Arena, gazda întâlnirii. Lucian Bute a ţinut pe umeri steagurile României şi Canadei, în timp ce Froch a purtat pe braţul drept drapelul Marii Britanii.

În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici