Carla Suarez Navarro a învins-o pe Heather Watson şi ar putea să o întâlnească pe Simona Halep

Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 12, a învins-o, marţi, pe britanica Heather Watson (43 WTA), în optimile de finală de la Indian Wells (SUA) şi ar putea să o întâlnească pe Simona Halep, a treia favorită a competiţiei, în sferturile turneului Premier Mandatory.

259 afișări
Imaginea articolului Carla Suarez Navarro a învins-o pe Heather Watson şi ar putea să o întâlnească pe Simona Halep

Carla Suarez Navarro a învins-o pe Heather Watson şi ar putea să o întâlnească pe Simona Halep (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Suarez Navarro, locul 13 WTA, s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-1, după două ore şi 19 minute.

Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei cehe Karolina Pliskova, locul 15 WTA, meciul fiind programat în această noapte.

Simona Halep (23 de ani) şi Carla Suarez Navarro (26 de ani) s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul WTA, fiecare jucătoare impunându-se de câte patru ori. În 2013, Halep s-a impus de două ori (6-3, 6-2 la 's-Hertogenbosch şi 3-6, 6-4, 6-1 la New Haven), în timp ce Suarez Navarro a câştigat întâlnirea de la Roland Garros, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. În 2014, cele două ar fi trebuit să se întâlnească la Roma, dar Simona Halep s-a retras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici