Cârţu: Steaua nu are cum să mai piardă campionatul

Antrenorul FC Braşov, Sorin Cârţu, este de părere că în acest sezon lucrurile sunt clare în ceea ce priveşte formaţia care va câştiga campionatul, considerând că Steaua nu poate fi oprită în lupta pentru titlu.

171 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Steaua nu are cum să mai piardă campionatul

Sorin Cârţu (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"Este mult mai multă ardoare în campionatul din acest an, sunt multe echipe la care s-a investit foarte mult şi evident că şi pretenţiile sunt mari, dar cred că Steaua nu mai are cum să piardă campionatul. De mult timp nu am mai văzut echipa Steaua într-o formă atât de bună şi atât de bine organizată. În acest sezon chiar au un lot cu care pot realiza foarte multe, şi nu ştiu ce ar trebui să se întâmple ca să piardă campionatul, pentru că nu văd ce echipă ar putea să îi detroneze de pe primul loc", a declarat Cârţu.

Le merge foarte bine şi inspiraţia lui Reghecampf dă roade. Este un antrenor tânăr care uite că face treabă bună acolo. Mai sunt echipe la care s-a investit mult în această vară, dar nu cred că mai are vreuna forţa de a ajunge Steaua, dacă va juca şi de acum înainte la fel de bine şi de organizat", a adăugat Sorin Cârţu.

Antrenorul a mai spus că este încrezător în privinţa şanselor naţionalei în meciurile cu Turcia şi Olanda din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. "Am încredere în naţională. Cred că avem şanse mari cu Turcia şi trebuie să câştigăm la Istanbul pentru că noi cu ei suntem în luptă directă. Oricum, trebuie să fim foarte atenţi pentru că grupa se joacă în continuare şi eu cred că nu trebuie subapreciată nici Ungaria din această luptă pentru calificare, ar fi o greşeală din punctul meu de vedere, să ignorăm această naţională", a menţionat Cârţu.

România va întâlni Turcia vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici