Cât l-a afectat pe Harry Kane ratarea penalty-ului de la Cupa Mondială

Harry Kane a recunoscut că probabil nu va uita niciodată penalty-ul pe care l-a ratat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, în meciul cu Franţa, luna trecută, dar insistă că acest lucru nu a făcut decât să-i alimenteze dorinţa de a avea succes.

309 afișări
Imaginea articolului Cât l-a afectat pe Harry Kane ratarea penalty-ului de la Cupa Mondială

Cât l-a afectat pe Harry Kane ratarea penalty-ului de la Cupa Mondială

Kane a contribuit decisiv la victoria lui Tottenham Hotspurs, miercuri seara, când londonezii au peste jocul slab din primele 45 de minute şi au învins pe Crystal Palace, înregistrând astfel prima victorie în Premier League, din noiembrie.

La o zi după meciul din Premier League, căpitanul naţionalei Angliei, vorbind despre experienţa de la Cupa Mondială, a declarat pentru Evening Standard:

"A fost un moment greu pentru mine. Nu este niciodată un lucru uşor să treci prin aşa ceva, dar face parte din fotbal, face parte din suişurile şi coborâşurile sportului nostru.

"Am avut puţin timp de pauză după aceea, doar pentru a reflecta, iar acest lucru m-a făcut şi mai dornic să mă întorc şi să am succes. Aşa că nopţi ca cea de aseară sunt întotdeauna bune pentru mine şi pentru echipă, şi a fost foarte necesar după ultimele două rezultate, de asemenea."

Kane a revenit direct în acţiune cu Spurs cu prima ocazie după Cupa Mondială, fiind titular şi marcând în remiza 2-2 cu Brentford. După meciul de la Palace, el este acum la 15 goluri în Premier League pentru acest sezon şi are şansa de a-şi egala sau de a-şi îmbunătăţi cel mai bun record al carierei de 30 de goluri în campionat dacă îşi menţine ritmul actual pentru restul campaniei.

"După ea ratarea penalty-ului, am vrut doar să joc din nou cât mai repede posibil şi să mi-o scot din cap. Este ceva cu care trebuie să te confrunţi", a continuat căpitanul Angliei.

"Probabil că o să-mi amintesc pentru tot restul vieţii mele, dar asta face parte din joc. Nu mă va afecta ca jucător sau ca persoană. Voi continua să muncesc din greu pentru a mă îmbunătăţi şi a fost frumos să obţinem prima noastră victorie de când ne-am întors".

Încă două goluri marcate de Kane vor duce la egalarea recordului din toate timpurile al lui Spurs, 266, deţinut de Jimmy Greaves, aflându-se totdată la 62 de goluri de recordul deţinut de Alan Shearer, ca cel mai bun marcator din Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kane,
tottenham,
record

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici