Câteva sute de participanţi la o cursă de 10 kilometri au alergat trei kilometri în plus, din cauza unei probleme de organizare

Câteva sute de participanţi la cursa de 10 kilometri din Bournemouth au făcut un ocol de trei kilometri, după ce unul dintre poliţiştii îndrumători care trebuia să-i direcţioneze pe competitori şi-a părăsit postul.

139 afișări
Imaginea articolului Câteva sute de participanţi la o cursă de 10 kilometri au alergat trei kilometri în plus, din cauza unei probleme de organizare

Câteva sute de participanţi la o cursă de 10 kilometri au alergat 13, după o problemă de organizare (Imagine: Hepta)

Organizatorii cred că 300 dintre cei 1.200 de competitori au parcurs trei kilometri în plus la cursa de duminică, de la Bournemouth Bay,  informează BBC.

Consiliul Local din Bournemouth, organizatorul competiţiei, a anunţat că anchetează ce s-a întâmplat cu poliţistul care trebuia să-i direcţioneze pe sportivi la un punct de cotitură.

"Este impardonabil să ai un singur poliţist îndrumător la o competiţie de o asemenea valoare. Am văzut o mulţime de oameni care doar mergeau la final. Mi-a părut rău pentru ei. Aproape am plâns, când la borna de 10 kilometri soţul meu mi-a spus că mai trebuie să alerg încă trei mii de metri", a declarat Hayley James, care este însărcinată în patru luni.

La întreaga competiţie, care s-a desfăşurat pe mai multe distanţe (un kilometru, cinci kilometri, 10 kilometri şi semi-maraton) au participat 3.000 de concurenţi. Concursul are scop caritabil, fiind destinat strângerii de fonduri pentru Fundaţia Britanică a Inimii. La această competiţie s-au strâns aproximativ 70.000 de lire sterline (97.000 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici